Maukkaimmat maistelut

perjantai 15. huhtikuuta 2016

Se toinen sieltä Lidlistä: Meidän Veikko Nielaisi Limetin

Voi Veikkosta! Tämmöinen tarttui oikeaan käteen samaan aikaan kun Sori Brewingin IPA tarttui vasempaan.

Meidän Veikko -merkin oluita ei ole varmaan missään muualla kuin Lidlien hyllyissä. Välillä Veikko käy hitaalla ja tuottaa tummaa lageria. Toisaalla Veikko räyhää ja vastaa kymmentä jenkkiä. Talvella Veikko sulattaa jään. Veikkoa panee huhupuheiden mukaan Lailitan Wirwoitusjuomatehdas, mutta sataprosenttisen tarkkaa tietoa ei ilmeisesti ole. Varmaa on vain se, että Veikko on Suomalainen.

Meidän Veikko on itse asiassa ottanut hyvin haltuun pienen kieli poskessa -huumorin tuotteidensa etiketeissä. Tämän pullon repäisykorkissakin lukee "Meidän Veikko avataan tästä".


Minkälaista olutta tulee Veikosta kun se nielee limetin? No, melko kirkasta ainakin. Limetti tuntuu nenässä jo avatessa. Meidän Veikko on selkeä kaveri eikä vaahtoa lasiin joutuessaan!

Ensin Veikon nielemä limetti hyökyi turhankin vihaisesti kielelle. Veikon olisi kannattanut pureskella kunnolla ennen nielemistä! Limetti kuitenkin antoi tilaa muillekkin mauille. Sääli vain ettei Veikossa ole juurikaan makua. Oletin Veikon olevan lähes samanlaista kuin esim. Radler, mutta tämä on lähempänä Sol:ia. Erona Sol:iin on se, että Veikolle ei tarvitse pakkosyöttää sitä limettiä.

Limetin niellyt Veikko on siis ihan menevä olut. Varmaan parempi helteisenä kesäpäivänä railakkaissa grillibileissä. Kyyllä tätä juo ennen kuin selkäänsä ottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti